ایبنا: جمعی از ناشران و کتابفروشان در واکنش به تعطیلی شهر کتاب بهشتی، در نامهای خطاب به رئیس فرهنگستان زبان و ادبیات فارسی خواستار جلوگیری از تعطیلی این واحد فرهنگی شدند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، جمعی از ناشران و کتابفروشان در واکنش به تعطیلی «شهرکتاب بهشتی» که در مِلک فرهنگستان زبان و ادبیات فارسی قرار دارد، در نامهای خواستار جلوگیری از تعطیلی این واحد فرهنگی شدند.
در این نامه که خطاب به غلامعلی حداد عادل، رئیس فرهنگستان زبان و ادبیات فارسی نوشته شده، آمده است؛
«با عرض سلام و آرزوی توفیقات روزافزون، استاد فرهیخته استحضار دارند که فرهنگ، فرهنگسازی، ماندگاری و بالندگی آن، زیربنای توفیق در هر امر مادی و معنوی است و شالوده این بستر و زیربنا کتاب است. بدین سبب، این محصول ارزشمند و دیگر محصولات فرهنگی لاجرم باید درمحل و محلهای مناسب، مطلوب و برخوردار از معیارها و ضوابط (استانداردها) عرضه گردد، یعنی کتابفروشیها.
با این مقدمه که حضرتعالی نسبت به آن و اهمیّت ایجاد شرایط اجرایی لازم برای تحققِ شایسته اشراف کامل دارند سخن کوتاه کرده، آنچه را که باعث ایجاد نگرانی ناشران و موزعان از جمله امضاءکنندگان ذیل شده است، تقدیم مینماید.
بنا به اخبار و زمزمههای دریافت شده، یکی از مراکز فعّال در عرصه کتاب و کتابخوانی (شهرکتاب بهشتی) که در طول سالهای حضور و فعّالیّت با رعایت شئون و مقررات بسیار موثر موجد بالندگی آحاد جامعه شده و در ساختمان قدیم فرهنگستان مستقر است، در آستانه تعطیلی و بسته شدن قرار دارد.
از آنجایی که کتابفروشی مذکور در مِلک فرهنگستان استقرار دارد و با عنایت به سوابق و جایگاه رفیع و منیع شما اندیشمند گرانمایه، تقاضا دارد با بررسی موضوع، به هر نحو ممکن ازجمله بهرهمندی از ظرفیت فرهنگستان بهعنوان موجر و درایت مسبوق به سابقه ریاست معزّز، از تعطیلی این واحد فرهنگی و موثر در حوزه فرهنگ، کتاب و کتابخوانی و فرهنگسازی که در صورت تحقّق موجب کاهش فروش کتاب و بالمآل زایل شدن بخشی از اوقات مفید شهروندان خواهد شد، ممانعت بهعمل آورند.
در پایان از همّت و تلاش جنابعالی در اعتلای فرهنگ ایرانِ اسلامی، زبان فارسی و گسترش کتاب و کتابخوانی سپاسگزاری مینمائیم.»
سیندخت حمیدیان درگذشت.
برگزیدهی ششمین دورهی جایزهی دکتر مجتبایی درگذشت.
رمان مشهور «دراکولا» اثری بود که پس از انتشارش در آخرین سالهای قرن نوزدهم، به آغازی برای ژانر ادبیات «خونآشامی» تبدیل شد.
این سخنان مخالف صریح آموزههای اسلامی در زمینه صلح، همزیستی انسانی و همبستگی بشری است.
بدون تمرین نقد صحیح، زندگی بر همه تلخ میشود.