img
img
img
img
img
اسماعیل امینی

مثنوی را هر بار می‌خوانم گویی کتاب‌ تازه‌ای است

اسماعیل امینی (شاعر، طنزپرداز، نویسنده)

چند کتاب خوبی که سال ۱۴۰۳ خواندم:

عهد عتیق با ترجمه‌ی پیروز سیار

دو مجلد از دوره‌ی عهد عتیق را خواندم. هم نثر ترجمه خیلی خوب و شیواست و هم توضیحات و مقدمه‌ها و تعلیقات خیلی دقیق و عالمانه است. مجموعه کتاب‌های عهد عتیق یکی از تکیه‌گاه‌های مهم فرهنگ بشری و منبع الهام بسیاری از متون ادبی و آثار هنری برجسته‌اند به همین دلیل مطالعه‌ی آن‌ها برای آشنایی با مبانی نظام فکری و فرهنگی اهل اندیشه و هنر ضروری است.

مثنوی معنوی با تصحیح محمدعلی موحد

مثنوی معنوی را بارها خوانده‌ام و چاپ‌ها و تصحیح‌های مختلف آن را در کتابخانه‌ام دارم. اما آن چه در مثنوی اخیر دیدم، حاصل دانش، درایت و کاردانی استاد محمدعلی موحد است و پیراستگی متن و زیبایی چاپ که حاصل مهارت و ذوق عوامل فنی آماده‌سازی و نشر کتاب است.

مثنوی را هر بار که می‌خوانم انگار کتابی تازه است که پیش از آن ندیده‌ام.

خال هندو به اهتمام النا رودیکا

این کتاب مجموعه‌ای از منتخب ابیات سبک هندی است. پیش از این کتاب در سالیان دور، استاد فقید محمد قهرمان کتابی ارجمند از منتخب ابیات سبک هندی منتشر کرده بود به نام صیادان معنی که با اقبال فراوان دوستداران کتاب مواجه شد.

اما کتاب خال هندو که از صیادان معنی مفصل‌تر است بر اساس نگاهی فراگیر به شعر سبک هندی است و آن این که ساخت تک بیت‌های درخشان، تنها بر اساس الگوی اسلوب معادله نیست.

النا رودیکا اهل کشور رومانی است و سالیانی است که مقیم ایران است و دوستدار شعر و زبان فارسی است و در کار خود بسیار جدیت و اهتمام دارد. کتاب خال هندو با هدایت استاد فقید حسین آهی و با پشتکار و جدیت خانم النا رودیکا فراهم آمده و مجموعه‌ای خواندنی و بسیار دل‌نشین است.

كلیدواژه‌های مطلب: /

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تازه‌ترين مطالب اين بخش
  رمان، فلسفه و روانشناسی در صدر پرفروش‌ترین کتاب‌های سال

چه کتاب‌هایی در سال ۱۴۰۳ خوانندگان را جذب کردند؟

  زایش پروتاگونیست‌ در داستان‌نویسی

چگونه قدم اول را برای خلق شخصیت اصلی داستان‌تان بردارید؟

  شکوفیدن نغمه‌ها

نگاهی به آثار موسیقایی در باب بهار

  رمان‌هایی که قابلیت دراماتیک دارند

پیشنهاد کتاب‌خوانی سیدمهدی زرقانی

  نخستین کتابی که در آمریکا ممنوع شد

اگر فکر می‌کنید سانسور در آمریکا، پدیده‌ای مدرن و مربوط به سیاست‌ورزی‌های قرن بیستم است، باید نگاه‌تان را به گذشته ببرید.