img
img
img
img
img
زندگی بدون من

«زندگی بدون من» در کتابفروشی‌ها

دنیای اقتصاد: نمایش‌نامه «زندگی بدون من» نوشته دنیل کین و ترجمه آسیه سیدی منتشر شد. کتاب «زندگی بدون من» مجموعه‌ای است از متنی که در حوزه نمایش‌نامه و نقد آثار نمایشی به نگارش درآمده است. این اثر شامل انواع نمایش‌نامه‌ها، چه برای اجرا و چه صرفاً برای خوانده شدن، می‌شود و در کنار آن، متن‌های نظری در زمینه درام و نقد آثار نمایشی نیز در آن گنجانده شده‌اند.

ازجمله ویژگی‌های برجسته این مجموعه، جای دادن نمایش‌نامه‌های اقتباسی از آثار ادبی یا سینمایی است که به طرز نوینی به تفسیر و بازنگری در آثار کلاسیک و معاصر می‌پردازند. «زندگی بدون من» نه‌تنها به معرفی نمایش‌نامه‌ها و متون نظری می‌پردازد، بلکه از زاویه‌ای فلسفی و روان‌شناسانه نیز به پردازش روابط انسانی و تاثیر آن‌ها بر فضای نمایشی و دراماتیک می‌پردازد. در این مجموعه، به طور خاص بر تغییرات فردی و اجتماعی که به‌طور معمول در دنیای مدرن از آنها غفلت می‌شود، تاکید شده است. به‌طور مثال، در قسمتی از کتاب، اشاره‌ای به قطعات کوچک و لحظات نادیده‌ای می‌شود که از زندگی انسان‌ها جا می‌ماند، و اشاره به این موضوع که چگونه آنها فراموش یا از زندگی روزمره حذف می‌شوند.

در این مجموعه، جهان نمایش تنها در قالب صحنه و نمایش‌نامه ارائه نمی‌شود، بلکه با در نظر گرفتن تجربه مخاطب و تماشاگر، به تاثیرات ذهنی و احساسی آنها در دنیای واقعی پرداخته می‌شود. این اثر می‌تواند برای علاقه‌مندان به تئاتر، نمایش‌نامه‌نویسی و نقد آثار نمایشی به عنوان یک منبع غنی و جذاب در نظر گرفته شود. نمایش‌نامه «زندگی بدون من» نوشته دنیل کین و ترجمه آسیه سیدی در نوبت اول ۱۴۰۳ با ۱۲۰ صفحه به قیمت ۱۲۷ هزار تومان از سوی نشر نی منتشر شده است.

كلیدواژه‌های مطلب:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تازه‌ترين مطالب اين بخش
  با دردهای خود چه می‌کنیم؟

کتابی برای اهلی کردن رنج‌ها

  وقتی مادری زیر سؤال می‌رود

بزرگ‌ترین نقطه قوت این کتاب، صداقت بی‌پرده و شجاعت نویسنده در بیان احساسات و تجربیات دشواری است که اغلب در گفت‌وگوهای مربوط به مادری نادیده گرفته می‌شوند.

  توده‌ای‌ها کافکا نمی‌خواندند…

گفت‌وگوهای غیررسمی و صمیمی اغلب فرصت بازخوانی تاریخ‌اند و زاویه‌های دیگری از تاریخ را نشان می‌دهند که در روایت‌های رسمی کمتر دیده می‌شود.

  جایی برای از خود رانده شدن

«بیگانگی از خود» شایدمحوری‌ترین مؤلفه‌ا است که در آثار توماس برنهارد به چشم‌ می‌خورد.

  به موسم بهار سراغ ما را بگیرید

معرفی کتاب «چهار سرباز» نوشته‌ی اوبر مینگارللی