مقام بلند جامی در شعر، ادب و عرفان و نیز تألیفات ارزشمندش در حوزهی تصوف سبب شد که همپای اقبالِ امیران تیموری، دانشمندان، اهل علم و صوفیان سراسر جهان اسلام نیز آثارش را چونان ورق زر ببرند. در میان آثار جامی، نفحاتالانس به عنوان مأخذی دست اول و موثق در شرح حال بزرگان تصوف و بهویژه سلسلهی نقشبندیه جایگاه خاصی دارد به شکلی که مأخذ عمدهی تألیف تذکرههای بعدی و کتبِ مرجع اهل تصوف شد.
در این درسگفتار با مقایسهی بخشهایی از نفحاتالانس با تذکرهالاولیا عطار علاوه بر بحث دربارهی تطور تذکرهنویسی صوفیان، تفاوت نوعِ نگاه و شیوهی تألیف این دو تذکره معتبر را بررسی کنیم.
یازدهمین نشست از مجموعه درسگفتارهایی دربارهی جامی در روز چهارشنبه هشتم آذر ساعت ۱۶ به دومین جلسهی «نفحاتالانس و تذکرهالاولیا دو شیوه در تذکرهنویسی صوفیان» با سخنرانی دکتر بهرام پروین گنابادی اختصاص دارد که در مرکز فرهنگی شهر کتاب واقع در خیابان شهید بهشتی، خیابان شهید احمد قصیر (بخارست)، نبش کوچه سوم برگزار میشود و ورود برای علاقهمندان آزاد است.
سیندخت حمیدیان درگذشت.
برگزیدهی ششمین دورهی جایزهی دکتر مجتبایی درگذشت.
رمان مشهور «دراکولا» اثری بود که پس از انتشارش در آخرین سالهای قرن نوزدهم، به آغازی برای ژانر ادبیات «خونآشامی» تبدیل شد.
این سخنان مخالف صریح آموزههای اسلامی در زمینه صلح، همزیستی انسانی و همبستگی بشری است.
بدون تمرین نقد صحیح، زندگی بر همه تلخ میشود.