img
img
img
img
img

ادبیات معاصر ایتالیا

به تازگی کتاب دوجلدی «ادبیات معاصر ایتالیا» نوشته‌ی جولیو فرّونی با ترجمه‌ی منوچهر سادات‌افسری به همت نشرهرمس منتشر شده است. محصولات ادبىِ شبه‌‏جزیره‌ی ایتالیا، که از نیمه‌‏هاى قرن بیستم به‌‏همت مترجمان فارسى‏‌زبان در اختیار مصرف‏‌کنندگان ایرانى قرار گرفته و تا اواخر قرن روزبه‌‏روز بر تعدادشان افزوده شده، اکنون به جایگاهى رسیده‌‏اند که جهت سنجشگرى هنجارمند، پس از قرار گرفتن در چشم‌‏انداز تاریخى، از صافى «نقد و نظر» ارزیابانه عبور کنند. جولیو فرّونى، منتقد ادبى، پژوهشگر تاریخى و استاد دانشگاه، این وظیفه را در این مجموعه‌ی دوجلدى به‌‏عهده گرفته و نه‏‌تنها آثار ادبیات داستانىِ ترجمه‌ ‏شده از ایتالیایى به ‏فارسى در طول این سال‏‌ها را در بوته‌ی نقد و نظر قرار داده بلکه آنچه از میان این محصولات مهم بوده ولى از نظر کنشگران ایرانى به‌‏دور مانده نیز در دست معرفى و داورى‏‌اش قرار گرفته است. او زمینه‌ی پیدایش آثار را بررسى مى‌‏کند، به تحلیل مى‌‏پردازد، آبشخور اندیشه‌‏ها را وامى‌‏کاود و از کوشش به‌‏عمل‏‌آمده در حوزه‌‏هایى مانند روان‏کاوى، زبان‏شناسى، فلسفه، سبک‌‏شناسى و زیبایى‌‏شناسى نیز غافل نیست.

نشست هفتگی شهرکتاب در روز سه شنبه ۳۰ آبان ساعت ۱۵ به نقد و بررسی کتاب «ادبیات معاصر ایتالیا» اختصاص دارد که با حضور یاروسلاوا رومانوا، روزالیا گامباتزا، منوچهر سادات افسری، هاله ناظمی، مهدی فیروزان و علی‌اصغر محمدخانی در مرکز فرهنگی شهر کتاب واقع در خیابان شهید بهشتی، خیابان شهید احمد قصیر (بخارست)، نبش کوچه‌ سوم برگزار می‌شود و ورود برای علاقه‌مندان آزاد است.

كلیدواژه‌های مطلب: برای این مطلب كلیدواژه‌ای تعریف نشده.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تازه‌ترين مطالب اين بخش
  دکتر سعید حمیدیان در سوگ فرزند

سیندخت حمیدیان درگذشت.

  فرزین غفوری درگذشت

برگزیده‌ی ششمین دوره‌ی جایزه‌ی دکتر مجتبایی درگذشت.

  داستان گمشده‌ای که بعد از ۱۲۰ سال پیدا شد

رمان مشهور «دراکولا» اثری بود که پس از انتشارش در آخرین سال‌های قرن نوزدهم، به آغازی برای ژانر ادبیات «خون‌آشامی» تبدیل شد.

  بیانیه‌ی گروه مطالعات اسلامی فرهنگستان علوم درباره‌ی سخنان عضو مجلس خبرگان رهبری

این سخنان مخالف صریح آموزه‌های اسلامی در زمینه صلح، همزیستی انسانی و همبستگی بشری است.

  آیا بلدیم انتقاد کنیم؟

بدون تمرین نقد صحیح، زندگی بر همه تلخ می‌شود.