عبدالرحمان جامی با وقوف بر سنتهای مختلف فکری در تصوّف (از مکتب زاهدانهی بغداد تا شیوهی عاشقانهی خراسان و عرفانِ هستیشناسانهی مغرب اسلامی)، گرایش بیشتری به فراوردههای فکری ابن عربی داشت و بسی بیش از همعصران خود در توضیح و بسط مبانی «وحدت وجود» قلم زد. جامی افزون بر اینکه بُنمایههای «فتوحات مکّیه» را در ذهن و ضمیر خود جای داده و بسیاری از قصص و حکایات موجود در منظومههایش را، بهویژه درسلسلةالذهب، سبحةالابرار و تحفةالاحرار، از فتوحات برگرفته بود، تلاشی مضاعف نیز در تبیین و تفهیم «فصوص الحکم» به خرج داد. او علاوه بر شرحی تفصیلی بر اصل فصوص، نسخهی خلاصه شدهی آن یعنی «نقش الفصوص» را با عنوان «نقدالنصوص»، شرح کرد و در شرح رباعیات، تمام توانِ شاعری خود را در پردازش و برگردان فارسیِ اندیشههای ابن عربی، به کار گرفت. جامی همچنین «لمعات عراقی» را که بخشی از آموزههای عراقی از صدرالدین قونوی بوده با عنوان «اشعه اللمعات» توضیح داده و این روش را در رسالههایی چون «لوامع» در شرح خمریهی ابن فارض و «لوایح» ادامه داده است.
هفتمین و هشتمین نشست از مجموعه درسگفتارهایی دربارهی جامی در روزهای چهارشنبه ۱۰ و ۱۷ آبان ساعت ۱۶ به «نقش جامی در گسترش سنّت عرفانی ابن عربی» اختصاص دارد که با حضور دکتر محمدرضا موحدی در مرکز فرهنگی شهر کتاب واقع در خیابان شهید بهشتی، خیابان شهید احمد قصیر (بخارست)، نبش کوچه سوم برگزار میشود و ورود برای علاقهمندان آزاد است.
سیندخت حمیدیان درگذشت.
برگزیدهی ششمین دورهی جایزهی دکتر مجتبایی درگذشت.
رمان مشهور «دراکولا» اثری بود که پس از انتشارش در آخرین سالهای قرن نوزدهم، به آغازی برای ژانر ادبیات «خونآشامی» تبدیل شد.
این سخنان مخالف صریح آموزههای اسلامی در زمینه صلح، همزیستی انسانی و همبستگی بشری است.
بدون تمرین نقد صحیح، زندگی بر همه تلخ میشود.