img
img
img
img
img

صدسال با جلال آل‌احمد

جلال آل‌احمد در یازدهم آذر ۱۳۰۲ متولد شد و در هجدهم شهریور ۱۳۴۸ درگذشت. وی روشنفکر، نویسنده، منتقد ادبی، مترجم ایرانی و همسر سیمین دانشور بود. آل‌احمد در دههٔ ۱۳۴۰ به شهرت رسید و در جنبش روشنفکری و نویسندگی ایران تأثیر به‌سزایی گذاشت. درباره‌ی آثار و آرای او کتاب‌ها و مقالات متعددی نوشته شده که از جنبه‌های مختلف به آثارش نگریسته‌اند. صدسالگی تولد او فرصتی است برای ارزیابی وبررسی آثاری که به تازگی درباره‌اش منتشر شده است.

نشست هفتگی شهر کتاب در روز سه شنبه هفتم شهریور ساعت ۱۶ و به مناسبت صدسالگی آل احمد به بحث و گفتگو درباره‌ی سه کتاب جدید که در سال‌ جاری درباره‌ی آل‌احمد منتش رشده است، اختصاص دارد. کتاب «راز حج جلال» نوشته‌ی محمدحسین دانایی که درباره‌ی سفر حج جلال است، کتاب «آل‌احمد، مردی میان دو سنگ آسیا» نوشته‌ی حسین سناپور شامل داستان‌های برگزیده آل‌احمد و نقدشان است و کتاب «جلال آل‌احمد و معاصرانش» نوشته‌ی امید طبیب‌زاده که این کتاب مشتمل بر چهار مقاله است درباره‌ی مناسبات جلال آل‌احمد با چهار تن از روشنفکران برجسته هم‌عصرش.

این نشست باحضور نویسندگان این سه کتاب در مرکز فرهنگی شهر کتاب واقع در خیابان شهید بهشتی، خیابان شهید احمد قصیر (بخارست)، نبش کوچه‌ی سوم برگزار می‌شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تازه‌ترين مطالب اين بخش
  هوشنگ مرادی کرمانی دیگر نمی نویسد

هوشنگ مرادی کرمانی، قصه‌گوی محبوب کودکان و نوجوانان ایران، اینک پس از سال‌ها خلق داستان‌هایی که قلب‌ها را لرزاند و لب‌ها را به خنده واداشت، قلم را به زمین گذاشته است.

  نوروز؛ هدیه فردوسی به بشریت

گزارش مراسم «نوروز در میراث شاهنامه»

  برگزیده‌ی هشتمین دوره‌ی جایزه‌ی ابوالحسن نجفی معرفی شد

مترجم رمان «هم‌نوایی در پاییز» برگزیده‌ی این دوره شد.

  امان از فلسفه‌ی بی‌تاریخ

روایت محمدرضا بهشتی از کلاس‌های درس استاد مجتهدی

  درگذشت مصحح سرشناس در غربت

جلال متینی درگذشت.