معنای زندگی و نسبت آن با مرگ و بسیاری از پرسشها و ابهامهای دیگر از جمله بحثهای مناقشهبرانگیزی هستند که مرگ را برای آدمی مسئله کردهاند و همواره فکر و ذهن او را به خود مشغول داشتهاند. با توجه به جایگاه مرگ و مرگاندیشی در ساختار نظام نظری و عملی آدمی در گذشته و حال و اهمیتی که این مقوله برای ادیان دارد بهتازگی کتاب «مرگاندیشی در ادیان ابراهیمی» نوشتهی دکتر غلامرضا کاشی بههمت انتشارات آرما منتشر شده است.
این کتاب در پی بررسی آن است که اولا در کتاب مقدس و دیگر منابع و متون سه دین یهود و مسیحیت و اسلام چه طرز تلقی از مرگ ارائه شده است. به تعبیر دیگر، از کدام ایماژها درباره پدیده مرگ استفاده شده است؟ ثانیا چه خوانشی میشود از این ایماژها دربارهی مرگ و معنای زندگی داشت؟ ثالثا این ادیان چه رهیافتهایی برای کنترل یا تقلیل اضطراب مرگ ارائه می کنند؟
نشست هفتگی شهر کتاب به بحث و گفتوگو دربارهی کتاب «مرگاندیشی در ادیان ابراهیمی» اختصاص دارد که در روز سهشنبه ۱۳ تیر ماه ساعت ۱۵ با حضور دکتر عبدالله غلامرضاکاشی و علیاصغر محمدخانی در مرکز فرهنگی شهر کتاب واقع در خیابان شهید بهشتی، خیابان شهید احمد قصیر، نبش کوچهی سوم برگزار میشود. ورود برای علاقهمندان آزاد است.
سیندخت حمیدیان درگذشت.
برگزیدهی ششمین دورهی جایزهی دکتر مجتبایی درگذشت.
رمان مشهور «دراکولا» اثری بود که پس از انتشارش در آخرین سالهای قرن نوزدهم، به آغازی برای ژانر ادبیات «خونآشامی» تبدیل شد.
این سخنان مخالف صریح آموزههای اسلامی در زمینه صلح، همزیستی انسانی و همبستگی بشری است.
بدون تمرین نقد صحیح، زندگی بر همه تلخ میشود.