img
img
img
img
img
یدالله ملایری

پژوهشگر ایرانی با کتابی درباره‌ی احمد محمود و عبدالرحمن منیف برنده جایزه یوسف بکار شد

به گزارش خبرگزاری رسمی اردن (پترا) پژوهشگر ایرانی یدالله ملایری نویسنده کتاب: (الجیران فی شرق المتوسط) و پژوهشگر اردنی عباس عبدالواحد عباس نویسنده کتاب «عبدالوهاب عزام»  به طور مشترک برنده نخستین دوره «جایزه بکار» شدند.

یدالله ملایری دانشیار ادبیات همسنج و نقد رمان عربی و پارسی دانشکدگان فارابی دانشگاه تهران است. نام کتاب «الجیران فی شرق المتوسط»(همسایه‌ها در شرق مدیرانه) برگرفته از نام دو رمان «همسایه‌ها» اثر رمان نویس برجسته ایرانی زنده یاد احمد محمود و «شرق المتوسط» نوشته نویسنده سرشناس عرب عبدالرحمن منیف است.  این اثر برگزیده که به بررسی همسنج رمان‌های احمد محمود و عبدالرحمن منیف می‌پردازد از سوی انتشارات سرشناس دار الطلیعه در بیروت چاپ شده است.

یدالله ملایری دو رمان «شرق المتوسط» و«النهایات» نوشته عبدالرحمن منیف  را با نام‌های «فغان شرق» (معین: ۱۳۸۱) و «پایان‌ها» (مروارید: ۱۳۹۰) به فارسی برگردانده است.

انجمن نویسندگان اردن (رابطة الکتاب الاردنیین) امسال، نخستین دوره «جایزه یوسف بکار برای پژوهش‌های همسنج شرقی  میان زبان‌های عربی و پارسی و ترکی» را برگزار کرد. در بیانیه انجمن نویسندگان اردن از زبان استاد یوسف بکار، ایران‌شناس برجسته اردنی آمده است که این جایزه سالانه خواهد بود و اختصاص مبلغ جایزه  از سوی این چهره [برجسته فرهنگ اردن و جهان عرب] برخاسته از باور ایشان به ضرورت برانگیختن پژوهشگران به نوآوری و ابتکاری است که راه بهره گیری از پیوندها و ناهمسانی‌ها  همسانی‌های میان تمدن‌ها و آفرینش‌های هنری را هموار می‌سازد.»

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تازه‌ترين مطالب اين بخش
  دکتر سعید حمیدیان در سوگ فرزند

سیندخت حمیدیان درگذشت.

  فرزین غفوری درگذشت

برگزیده‌ی ششمین دوره‌ی جایزه‌ی دکتر مجتبایی درگذشت.

  داستان گمشده‌ای که بعد از ۱۲۰ سال پیدا شد

رمان مشهور «دراکولا» اثری بود که پس از انتشارش در آخرین سال‌های قرن نوزدهم، به آغازی برای ژانر ادبیات «خون‌آشامی» تبدیل شد.

  بیانیه‌ی گروه مطالعات اسلامی فرهنگستان علوم درباره‌ی سخنان عضو مجلس خبرگان رهبری

این سخنان مخالف صریح آموزه‌های اسلامی در زمینه صلح، همزیستی انسانی و همبستگی بشری است.

  آیا بلدیم انتقاد کنیم؟

بدون تمرین نقد صحیح، زندگی بر همه تلخ می‌شود.