img
img
img
img
img

فرزین غفوری درگذشت

متاسفانه با خبر شدیم شمع جان فرزین غفوری در پنجاه سالگی خاموش شد. رساله‌ی «سنجش منابع تاریخی شاهنامه درباره‌ی پادشاهی خسرو انوشیروان» او در سال ۱۳۹۵ برگزیده‌ی ششمین دوره‌ی جایزه‌ی دکتر مجتبایی شهر کتاب شد.

مرکز فرهنگی شهر کتاب این فقدان جان‌کاه‌ و تلخ را به خانواده‌ی محترم غفوری تسلیت می‌گوید و برای‌شان شکیبایی بسیار در این سوگ دل‌خراش آرزومند است.

فرزین غفوری پژوهشگر گروه واژه‌گزینی فرهنگستان زبان و ادب فارسی بود که از سال ۱۳۹۷ به عضویت هیئت علمی فرهنگستان زبان و ادب فارسی درآمد.

فرزین غفوری و علی‌اصغر محمدخانی

سوگ‌نوشته‌ی دکتر محمدجعفر یاحقی در پی خواهد آمد:

هنوز داشت می‌بالید و به تولید انبوه نرسیده بود، هنوز داشت برای پژوهش‌های بزرگ‌تر آماده می‌شد که یک روز یعنی همین امروز صبح دیدم یارانش درفرهنگستان سیاه‌پوش برای بدرقه‌ی آخرینش آماده می‌شوند. فرزین غفوری حسابی پای در راه پژوهش نهاده و به تاریخ ساسانیان دل داده بود. موشکافانه از لابه‌لای شاهنامه آگاهی‌های ناب و نفیس تاریخی را به در می‌کشید و بر تاقچه‌ی مطالعات ادبی ـ تاریخی می‌نهاد، که جای چنین کاری خالی بود و حالا که او هم، چه بی هنگام، به خیل رفتگان پیوست، چه کسی این راه نرفته را دنبال خواهد کرد؟ فکر نمی‌شد که به این زودی قلم را با خود به دل خاک بسپارد و همه تشنگان فرهنگ و ادب را به انتظار بگذارد!

نفرین به مرگ که گاهی چه بی‌هوا به سراغ زندگانی می‌آید که هنوز وام خود را به زندگی نتوخته‌اند! 

به فرهنگستان و همه سیاه‌پوشان امروز صبح: همکاران و اعضای خانوداه و دوستدارانش، که دیگر چهرۀ خندان و جوینده او را نخواهند دید، از بن دندان اندوهباد می‌گویم:

بنشینم و صبر پیش گیرم…

كلیدواژه‌های مطلب: برای این مطلب كلیدواژه‌ای تعریف نشده.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تازه‌ترين مطالب اين بخش
  نمایش ادبی ـ هنری خسرو و شیرین در دانشگاه بولونیا

نمایشنامه‌ی این تئاتر، بر گرفته از ترجمه‌ی ایتالیایی خسرو و شیرین است.

  هوشنگ مرادی کرمانی دیگر نمی نویسد

هوشنگ مرادی کرمانی، قصه‌گوی محبوب کودکان و نوجوانان ایران، اینک پس از سال‌ها خلق داستان‌هایی که قلب‌ها را لرزاند و لب‌ها را به خنده واداشت، قلم را به زمین گذاشته است.

  نوروز؛ هدیه فردوسی به بشریت

گزارش مراسم «نوروز در میراث شاهنامه»

  برگزیده‌ی هشتمین دوره‌ی جایزه‌ی ابوالحسن نجفی معرفی شد

مترجم رمان «هم‌نوایی در پاییز» برگزیده‌ی این دوره شد.

  امان از فلسفه‌ی بی‌تاریخ

روایت محمدرضا بهشتی از کلاس‌های درس استاد مجتهدی