متاسفانه با خبر شدیم شمع جان فرزین غفوری در پنجاه سالگی خاموش شد. رسالهی «سنجش منابع تاریخی شاهنامه دربارهی پادشاهی خسرو انوشیروان» او در سال ۱۳۹۵ برگزیدهی ششمین دورهی جایزهی دکتر مجتبایی شهر کتاب شد.
مرکز فرهنگی شهر کتاب این فقدان جانکاه و تلخ را به خانوادهی محترم غفوری تسلیت میگوید و برایشان شکیبایی بسیار در این سوگ دلخراش آرزومند است.
فرزین غفوری پژوهشگر گروه واژهگزینی فرهنگستان زبان و ادب فارسی بود که از سال ۱۳۹۷ به عضویت هیئت علمی فرهنگستان زبان و ادب فارسی درآمد.
سوگنوشتهی دکتر محمدجعفر یاحقی در پی خواهد آمد:
هنوز داشت میبالید و به تولید انبوه نرسیده بود، هنوز داشت برای پژوهشهای بزرگتر آماده میشد که یک روز یعنی همین امروز صبح دیدم یارانش درفرهنگستان سیاهپوش برای بدرقهی آخرینش آماده میشوند. فرزین غفوری حسابی پای در راه پژوهش نهاده و به تاریخ ساسانیان دل داده بود. موشکافانه از لابهلای شاهنامه آگاهیهای ناب و نفیس تاریخی را به در میکشید و بر تاقچهی مطالعات ادبی ـ تاریخی مینهاد، که جای چنین کاری خالی بود و حالا که او هم، چه بی هنگام، به خیل رفتگان پیوست، چه کسی این راه نرفته را دنبال خواهد کرد؟ فکر نمیشد که به این زودی قلم را با خود به دل خاک بسپارد و همه تشنگان فرهنگ و ادب را به انتظار بگذارد!
نفرین به مرگ که گاهی چه بیهوا به سراغ زندگانی میآید که هنوز وام خود را به زندگی نتوختهاند!
به فرهنگستان و همه سیاهپوشان امروز صبح: همکاران و اعضای خانوداه و دوستدارانش، که دیگر چهرۀ خندان و جوینده او را نخواهند دید، از بن دندان اندوهباد میگویم:
بنشینم و صبر پیش گیرم…
برگزیدهی ششمین دورهی جایزهی دکتر مجتبایی درگذشت.
رمان مشهور «دراکولا» اثری بود که پس از انتشارش در آخرین سالهای قرن نوزدهم، به آغازی برای ژانر ادبیات «خونآشامی» تبدیل شد.
این سخنان مخالف صریح آموزههای اسلامی در زمینه صلح، همزیستی انسانی و همبستگی بشری است.
بدون تمرین نقد صحیح، زندگی بر همه تلخ میشود.
خانهی هوشنگ مرادی کرمانی «خانهی قصه» میشود.