img
img
img
img
img
تابلوی نیگل مینیماژ

«تابلوی نیگل مینیماژ» منتشر شد

صبا: کتاب «تابلوی نیگل مینیماژ» کتاب ۵۶ صفحه است و قیمت آن ۶۰۰۰۰ تومان است.

«تابلوی نیگل» داستانی کوچک اما بزرگ است آشکارا حجمی خیلی کم‌تر از آثار معمول تالکین دارد اما در همین فرصت کم پیام مهم و عمیقش را درست و روان بازگو می‌کند.

«تابلوی نیگل» روایت مرد نقاشی است که در نهایت رستگاری را درون برگی از تابلو‌ی کار دست خودش پیدا می‌کند، در کنار دیگران، و با بخشیدن و مهرورزیدن.
تالکین در این کتاب نگاه لطیف و عمیقی می‌اندازد به حیات خاکی، گذر از جهان فانی، و رسیدن به آرامش ابدی. شوخ‌طبعی پنهان و بازیگوشی متن نیز به دلنشین‌تر شدن آن کمک می‌کند. این، دعوتی است به متفاوت و زیباتر دیدن زندگی و مرگ.

درباره‌ نویسنده

جی. آر. آر .تالکین نامی بزرگ و آشنا برای اهالی ادبیات است؛ خالق چندگانه‌های معروفی چون «ارباب حلقه‌ها» و «هابیت»، که دنیاهای فانتزی غریب و منحصربه‌فردی خلق کرده است، دنیایی که تا به امروز همچنان پرطرفدارند.
جان رونالد رول تالکین مؤلف، دانشگاهی، لغت‌شناس و شاعر انگلیسی بود. او در سال ۱۹۷۲ نشان فرمانده والا مقام امپراتوری بریتانیا را دریافت کرد.

او علاقه فراوانی به ساختن زبان های علمی یا فراساخته داشت. او شاید تنها کسی باشد که ۱۵ زبان ساخته‌است؛ با این حال، توصیه او به کسانی که علاقه‌مند به زبان بین المللی هستند این است که: «از اسپرانتو پشتیبانی کنید». در حالی چکه بسیاری از نویسندگان دیگر آثار فانتزی را قبل از تالکین منتشر کرده بودند، موفقیت گسترده‌ هابیت و ارباب حلقه‌ها مستقیماً به احیای این ژانر منجر شد. این امر باعث شده‌ است که تالکین به‌ عنوان «پدر» ادبیات فانتزی  مدرن — یا به‌طور دقیق‌تر، خیال‌پردازی حماسی شناخته شود.

كلیدواژه‌های مطلب: /

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تازه‌ترين مطالب اين بخش
  داستانی تاریخی از بهشتی گُم‌شده

در نثر هاردینگ، قدرت داستان نه‌تنها در روایت است، بلکه در دقتی است که او در توصیف لحظات ریز و انسانی زندگی دارد.

  با دردهای خود چه می‌کنیم؟

کتابی برای اهلی کردن رنج‌ها

  وقتی مادری زیر سؤال می‌رود

بزرگ‌ترین نقطه قوت این کتاب، صداقت بی‌پرده و شجاعت نویسنده در بیان احساسات و تجربیات دشواری است که اغلب در گفت‌وگوهای مربوط به مادری نادیده گرفته می‌شوند.

  توده‌ای‌ها کافکا نمی‌خواندند…

گفت‌وگوهای غیررسمی و صمیمی اغلب فرصت بازخوانی تاریخ‌اند و زاویه‌های دیگری از تاریخ را نشان می‌دهند که در روایت‌های رسمی کمتر دیده می‌شود.

  جایی برای از خود رانده شدن

«بیگانگی از خود» شایدمحوری‌ترین مؤلفه‌ا است که در آثار توماس برنهارد به چشم‌ می‌خورد.