img
img
img
img
img

زندگی عادی در بلگراد

مروری بر کتاب «خاطرات یک ابله سیاسی»

نشر ماهی: «دیروز همه‌پرسی برگزار شد و رئیس‌جمهور بعد از رأی‌گیری سخنرانی کرد. همه‌چیزش آشنا بود، چهره‌اش، صدایش، احساساتش و آن لحن سوزناک پدرانه‌ای که یعنی من خیر و صلاح شما را بهتر از خودتان می‌دانم، درست مثل پدرم. جناب رئیس‌جمهور، که هر که نداند من می‌دانم چه دروغگوی فاسد و چه دشمن بی‌رحمی است، ما را به میدان جنگ می‌فرستد و با همه‌ی دنیا می‌جنگد، فقط  به این دلیل که نگران آینده‌ی ماست. صرفاً از سر دلسوزی پدرمان را درمی‌آورد.»

یاسمینا تشانویچ، در خلال جنگ کوزوو و در زیر حملات هوایی ناتو، با نوشتن خاطرات روزانه‌اش روایتی دست‌اول از زندگی در منطقه‌ی جنگی ارائه می‌دهد. این خاطرات نشان می‌دهد گرفتار‌شدن در کشوری که به سبب سیاست‌های حکومتش منزوی شده است و شهروندانش باید تاوان جنایات دولتمردانشان را بپردازند چه حسی دارد. کتاب حاضر برگزیده‌ی انجمن جهانی قلم در سال ۲۰۰۰ است.

كلیدواژه‌های مطلب: برای این مطلب كلیدواژه‌ای تعریف نشده.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تازه‌ترين مطالب اين بخش
  با دردهای خود چه می‌کنیم؟

کتابی برای اهلی کردن رنج‌ها

  وقتی مادری زیر سؤال می‌رود

بزرگ‌ترین نقطه قوت این کتاب، صداقت بی‌پرده و شجاعت نویسنده در بیان احساسات و تجربیات دشواری است که اغلب در گفت‌وگوهای مربوط به مادری نادیده گرفته می‌شوند.

  توده‌ای‌ها کافکا نمی‌خواندند…

گفت‌وگوهای غیررسمی و صمیمی اغلب فرصت بازخوانی تاریخ‌اند و زاویه‌های دیگری از تاریخ را نشان می‌دهند که در روایت‌های رسمی کمتر دیده می‌شود.

  جایی برای از خود رانده شدن

«بیگانگی از خود» شایدمحوری‌ترین مؤلفه‌ا است که در آثار توماس برنهارد به چشم‌ می‌خورد.

  به موسم بهار سراغ ما را بگیرید

معرفی کتاب «چهار سرباز» نوشته‌ی اوبر مینگارللی