img
img
img
img
img
صبح روز بعد

روایت‌های نویسنده ایتالیایی از بازسازی زندگی

دنیای‌اقتصاد: کتاب «صبح روز بعد» نوشته ماریو کالابرِزی با ترجمه اعظم رسولی منتشر شد. ماریو کالابرزی نویسنده و روزنامه‌نگار برجسته ایتالیایی است و در این کتاب کاوشی عمیق و تامل‌برانگیز در دنیای درونی انسان و چگونگی مواجهه با تغییرات سرنوشت‌ساز زندگی را روایت می‌کند.

کالابرزی که سال‌های متمادی در عرصه روزنامه‌نگاری فعالیت داشته و از این منظر با داستان‌های متعدد انسانی روبه‌رو شده، در این کتاب به پرسشی بنیادین می‌پردازد: پس از وقوع تغییرات عمده در زندگی، در آن صبح سرنوشت‌ساز فردا، چه اتفاقی می‌افتد؟ او با بهره‌گیری از تجربیات حرفه‌ای خود و گردآوری روایت‌های واقعی، تلاش کرده است پاسخی جامع و عمیق برای این پرسش اساسی بیابد. نویسنده با نثری روان، صمیمی و در عین حال عمیق، خواننده را به سفری در مضامین پیچیده‌ای چون فقدان، شکست و دگرگونی می‌برد. او نشان می‌دهد چگونه رویدادهایی مانند از دست دادن عزیزان، تغییر ناگهانی شغل، شکست در رسیدن به اهداف مهم، یا حتی از دست دادن خانه و محل زندگی، می‌توانند انسان را به ورطه خلأ و سردرگمی بکشانند. اما نقطه قوت کتاب در اینجاست که صرفا به توصیف این دشواری‌ها بسنده نمی‌کند؛ بلکه با روایت داستان‌های واقعی از افرادی که توانسته‌اند از این مراحل دشوار عبور کنند، چراغی از امید را فراروی خوانندگان می‌گذارد.

«صبح روز بعد» در عین حال که کتابی درباره سختی‌ها و مشکلات است، مجموعه‌ای الهام‌بخش از روایت‌های تاب‌آوری، شجاعت و بازسازی زندگی در میانه طوفان‌های سهمگین به شمار می‌رود. کالابرزی با نگاهی ژرف‌اندیشانه معتقد است: «روز بعد زمانی به پایان می‌رسد که زندگی به تعادل برسد، وقتی بتوانیم با تغییرات کنار بیاییم و آینده‌ای متفاوت از آنچه تصور می‌کردیم، بسازیم.» این جمله کلیدی، محور اصلی کتاب را تشکیل می‌دهد و نشان می‌دهد که چگونه می‌توان حتی در تاریک‌ترین لحظات زندگی، بارقه‌ای از امید یافت و به سوی آن حرکت کرد.

این اثر در قالب مجموعه ناداستان در ۱۳۲ صفحه و با قیمت ۱۹۰هزار تومان در نشر وزن دنیا منتشر شده است.

كلیدواژه‌های مطلب:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تازه‌ترين مطالب اين بخش
  با دردهای خود چه می‌کنیم؟

کتابی برای اهلی کردن رنج‌ها

  وقتی مادری زیر سؤال می‌رود

بزرگ‌ترین نقطه قوت این کتاب، صداقت بی‌پرده و شجاعت نویسنده در بیان احساسات و تجربیات دشواری است که اغلب در گفت‌وگوهای مربوط به مادری نادیده گرفته می‌شوند.

  توده‌ای‌ها کافکا نمی‌خواندند…

گفت‌وگوهای غیررسمی و صمیمی اغلب فرصت بازخوانی تاریخ‌اند و زاویه‌های دیگری از تاریخ را نشان می‌دهند که در روایت‌های رسمی کمتر دیده می‌شود.

  جایی برای از خود رانده شدن

«بیگانگی از خود» شایدمحوری‌ترین مؤلفه‌ا است که در آثار توماس برنهارد به چشم‌ می‌خورد.

  به موسم بهار سراغ ما را بگیرید

معرفی کتاب «چهار سرباز» نوشته‌ی اوبر مینگارللی