img
img
img
img
img

ارتباط تجارب نامناسب دوره کودکی بر ایجاد بیماری‌های دائمی در زندگی

آرمان ملی: به تازگی دانشمندان دانشگاه کالیفرنیا با تحقیق بر روی ۳۴۰۰ شرکت کننده بالای ۵۰ سال، از ارتباط تقریبا۴۴ درصدی حداقل یک تروما در سنین۶ تا ۱۶ سالگی افراد مبتلا به بیماری های قلبی و عروقی، دیابت، بیماری های خود ایمنی و افسردگی خبر دادند.

به‌ گزارش آرمان ملی آنلاین به نقل از نشریه تخصصی «مدیکال‌ اکسپرس»، تجارب نامطلوب دوران کودکی تا اعماق دوران پیری به‌ویژه برای کسانی‌ که خشونت را تجربه کرده‌اند، تأثیر می‌گذارد و شامل آسیب‌های جسمی و روانی است.

همچنین متخصصان دریافتند بزرگسالانی که سابقه تجربه‌های استرس‌زا یا آسیب‌زا در دوران کودکی داشتند، احتمال بیشتری دارد که در سال‌های پایانی زندگی خود، هم اختلالات جسمی و هم اختلالات روانی و شناختی را تجربه کنند.

متخصصان اذعان کردند که تجارب استرس‌زا در دوران کودکی می‌تواند شامل آزار روانی و جسمی، خشونت در جامعه یا مدرسه، تجربه خشونت خانگی، از دست‌دادن ناگهانی یکی از اعضای خانواده، تجربه پناهندگی یا جنگ، بیماری شدید، استرس مالی خانواده یا طلاق والدین باشد.به گزارش دویچه وله، این مطالعه که دو اوت سال جاری میلادی (۲۰۲۳) در ژورنال «General Internal Medicine» منتشر شد، نشان داد کسانی‌ که در دوران کودکی خشونت را تجربه کرده‌اند، در سنین ۶۰، ۷۰، ۸۰ یا بالاتر، ۴۰ درصد بیشتر در معرض اختلالات حرکتی قرار دارند و ۸۰ درصد بیشتر احتمال دارد که در فعالیت‌های روزانه دچار مشکلات جدی شوند. این افراد، ۴۰ درصد بیشتر احتمال داشت که در نهایت دچار اختلال شناختی مانند زوال عقل شوند.

مطالعه جدید نزدیک به ۳۴۰۰ شرکت‌کننده را مورد بررسی قرار داد که بیشتر از نیمی از آنها زن بودند و بالای ۵۰ سال سن داشتند. تقریباً ۴۴ درصد از شرکت‌کنندگان حداقل یک تروما را درسنین شش تا شانزده سالگی تجربه کرده بودند.

به‌ گفته مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های آمریکا (CDC)، احساس ناامنی در دوران کودکی با مشکلات مزمن سلامت جسمی و روانی از جمله بیماری‌های قلبی‌عروقی، دیابت، بیماری‌های خودایمنی و افسردگی مرتبط است.

در همین حال به‌ گفته متخصصان، پرداختن به ترومای دوران کودکی در مراحل اولیه ممکن است کیفیت زندگی افراد مسن را بهبود بخشد و بار مشکلات سلامتی را در سال‌های بعد کاهش دهد.

كلیدواژه‌های مطلب: برای این مطلب كلیدواژه‌ای تعریف نشده.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تازه‌ترين مطالب اين بخش
  کثرت‌گرایی فرهنگی خوب است یا بد؟

دنبال‌کردن تعدد فرهنگی، پیچیدگی‌های قومی فراوانی به همراه دارد.

  سیلی واقعیت؛ نتیجه زیست دُن کیشوت‌وار

دن کیشوت مردی روستایی است که به دلیل مطالعه زیاد و بیمارگونه رمان‌های شوالیه‌گری، تحت تاثیر این داستان‌ها دچار توهم می‌شود.

  نویسنده‌ای که در غبار گم نشد

مروری بر زندگی و آثار تقی مدرسی که چهار دهه در آمریکا زیست اما همچنان به ایران می‌اندیشید و به فارسی می‌نوشت.

  عشق به ایران تا جهان‌میهنی پسامدرن

بررسی سیر تحول فکری داریوش شایگان

  دلیل استفاده استیون کینگ از نام مستعار

استیون کینگ نام مستعار ریچارد باچمن را برگزید و با آن، داستان‌های متعددی نوشت.