گسترش: کتاب «هنر به سرانجام رساندن» نوشتهی پیتر هالینز به همت نشر کلید آموزش به چاپ رسیده است. وقتی نوبت فکر کردن به کارهایی میرسد که باید انجام بدهیم، یا کارهایی که میخواهیم انجام بدهیم همهی ما در نقش یک کارشناس ظاهر میشویم و دربارهی کارهایی که دیگران باید انجام بدهند، یا نباید انجام بدهند اظهارنظر میکنیم. ما بهطور خودجوش ایدهپردازی کرده، طرحهای اولیهی کار را در ذهنمان، بدون هیچ تلاشی، ترسیم و درنهایت یک تصویر بینظیر از زندگی رؤیایی برای خودمان میسازیم. به عبارت دیگر، قبل از اینکه فرصت سیب گفتن را پیدا کنیم شروع به عکسگرفتن میکنیم.
اما زمانی که نوبت عملکردن، اقدامکردن و به سرانجام رساندن میشود، معمولاً در نقش یک آماتور ظاهر میشویم و مثل یک شرکتکنندهی بیمیل رفتار میکنیم. وقتی نوبت به عملکردن میرسد، نه تمرکز داریم، نه انضباط و نه پشتکار.
ما آدمها گاهی بدون مغز یا ستون فقرات وارد میدان میشویم، گاهی بیدستوپا یا بدون قلب کارمان را شروع میکنیم. یا اگر اراده کرده، میتوانیم همهی این اعضا را بهسادگیِ تمام دورِ هم جمع و بعد از متحد کردنشان کار را شروع کنیم؛ اما متأسفانه، به محض ورود به میدان مبارزه متوجه میشویم این کار چندان ساده نیست و به سهولتی که تصورش را میکردیم، تحقق پیدا نمیکند.
دنبال کردن و به سرانجام رساندن کاری که شروع میکنید، یک مهارت است و بسیار ارزشمندتر و مهمتر از چیزی است که فکرش را میکنید. این مهارتها، ترکیب صفتهایی هستند که بدون نیاز به صبر طولانی و طاقتفرسا، به شما توانایی تغییر زندگی را میدهند. آیا زندگی شما هم پر است از کارها و پروژههای نیمهتمام؟ با خواندن کتاب «هنر به سرانجام رساندن» این مسئله بهطورکامل حل میشود.
با مطالعهی کتاب «هنر به سرانجام رساندن»، در مسائل روانشناسی، علم رسیدن به موفقیت و افزایش بازدهی غرق میشوید و همین موضوع به شما کمک میکند تا کارهایتان را کامل انجام دهید.
این کتاب نگاهی عمیق به دلایل ناتمامماندن کارهای ما دارد و توضیح میدهد که چرا ما وسط انجام پروژهها گیر میافتیم و نمیتوانیم آنها را تمام کنیم.
نویسنده پس از توضیح دلایل این مسئله، راهکارهای کاربردی و جدیدی را ارائه میدهد که با انجام گامبهگام آنها میتوانیم تغییر بزرگی در زندگیمان ایجاد کنیم. بیش از هر چیزی، این کتاب یک راهنما برای درک بهتر عملکرد مغز و احساسات، برای کسب نتایج دلخواه است.
قسمتی از کتاب هنر به سرانجام رساندن:
انگیزههای درونی و بیرونی گزینههای خوبی برای افزایش بهرهوری و تعهد هستند، روی بهسرانجامرساندن کارها تأثیر مثبت میگذارند؛ اما باید به یک حقیقت توجه کنید، اگر این محرکها را در فکر و ذهنتان نداشته باشید، هیچ تأثیر مثبتی ندارند.
طبق علم روانشناسی، اگر مردم بهطور مداوم در معرض محرکهای ایجادکنندهی انگیزه باشند، آنوقت برای بهسرانجامرساندن کارها ارادهی بیشتری دارند. شما باید خودتان را در معرض محرکهایی که با انگیزه بودن، را به شما یادآوری میکنند قرار بدهید. دیدن نمادها، نشانهها و شنیدن آواهایی که انگیزهتان را برای شما زنده میکند، شما را به سمت باانگیزهماندن هدایت میکند. به عبارت دیگر، گاهی سادهترین راهحلها بهترین نتایج را در پی دارند. یادآوری مداوم، به متمرکز ماندن روی مسائل مهم کمک میکند از این طریق شما را در مسیر صحیح نگه میدارد.
بهترین راه برای زنده نگهداشتن انگیزهتان و تأثیرپذیری این است که خودتان را به کرات در معرض منابع انگیزهتان قرار بدهید. شما میتوانید برای انجام این کار از نشانهها کمک بگیرید درحالیکه میشود به انگیزهتان فکر میکنید، کارهایتان را به سرانجام برسانید. البته که برای موفقیت در این کار باید از نشانههای برجسته استفاده کنید.
شما میتوانید انگیزههایتان را هر چند روز یکبار در قالب جملات متفاوت بنویسید، ولی تلاش کنید که آنها را تغییر بدهید تا برای شما عادی نشوند. خلق مکرر نشانههای جدید باعث میشود تا انگیزهتان همیشه در ذهنتان زنده بماند و هیچوقت ارادهتان را از دست ندهید.
هنر به سرانجام رساندن را نسرین صدقی گویا ترجمه کرده و کتاب حاضر در ۱۶۷ صفحهی رقعی و با جلد نرم چاپ و روانهی کتابفروشیها شده است.
مروری بر کتاب «اخلاق از دیدگاه سارتر و فروید»
معرفی رمان «کتابخواران»
نگاهی به کتاب «اتومبیل خاکستری» نوشتهی آلکساندر گرین
نگاهی به کتاب «گورهای بیسنگ»
نگاهی به کتاب «نقطههای آغاز در ادبیات روشنفکری ایران»