آلن تورن فرانسوی با عمر دراز و حجم عظیم نظریهپردازیها و آثار بزرگ و مهمی که خلق کرده، پرچمدار بخش بزرگی از تحولات جامعهشناسی در قرن بیست و بیستویک بوده است. انتقادهای بیپایان او بر نظریههای کلاسیک جامعهشناسی و تمام نحلههای پیشینی این حوزه، تا به امروز ادامه دارد و بسیاری از آرای تورن روشنکنندهی بسیاری از ماجراهای دو سدهی اخیر در جوامع انسانی بودهاند. کتاب «بازگشت کنشگر: نظریه اجتماعی در جامعهی پساصنعتی» دست روی یکی از مناقشههای بزرگ جامعهشناسی در دوران ما گذاشته و بر اهمیت کنش، کنشگری و کنشگران در جوامع انسانی تأکید دارد که نظریههای پیشینی جامعهشناسی با اصرار بر اولویت و محوریت نظامهای اجتماعی سعی در نادیده گرفتنشان داشتهاند. تورن که خود مبدع اصطلاح جامعهی پساصنعتی است در بازگشت کنشگر نیز به نقش کنشگران در جوامع پساصنعتی و اهمیت ویژهشان در حرکتها، جنبشها و تغییرات اجتماعی میپردازد. بازگشت کنشگر نشان میدهد که چرا و چهطور جامعهشناسی کنش به درک و دریافت بهتر جهان در وضعیت اکنون کمک کرده و دریچههای بسیاری را برای شناخت جوامع امروز گشوده است.
نشست نقدوبررسی کتاب «بازگشت کنشگر، نظریه اجتماعی درجامعه پساصنعتی» نوشته آلن تورن با ترجمه سلمان صادقیزاده در روز یکشنبه ۲۸ خرداد ساعت ۱۵ با حضور هادی خانیکی، نعمتالله فاضلی، مجتبی قلیپور و سلمان صادقیزاده در مرکز فرهنگی شهر کتاب واقع در خیابان شهید بهشتی، خیابان شهید احمد قصیر (بخارست)، نبش کوچهی سوم برگزار میشود. علاقهمندان میتوانند این نشست را همزمان از صفحهی اینستاگرام این مرکز به نشانی Ketabofarhang پیگیری کنند.
سیندخت حمیدیان درگذشت.
برگزیدهی ششمین دورهی جایزهی دکتر مجتبایی درگذشت.
رمان مشهور «دراکولا» اثری بود که پس از انتشارش در آخرین سالهای قرن نوزدهم، به آغازی برای ژانر ادبیات «خونآشامی» تبدیل شد.
این سخنان مخالف صریح آموزههای اسلامی در زمینه صلح، همزیستی انسانی و همبستگی بشری است.
بدون تمرین نقد صحیح، زندگی بر همه تلخ میشود.