img
img
img
img
img

پنج کتاب برتر فوتبالی به روایت سایت گودریدز

گسترش: فوتبال، این اسرارآمیزترین ورزش دنیا با جاذبه‌های خاص خود که همیشه شور و هیجانی وصف‌نشدنی برای هزاران طرفدار فوتبال در استادیوم‌ها و میلیون‌ها بیننده‌ی تلویزیونی به همراه داشته است. اهمیت فوتبال فقط به مستطیل سبز و بازیِ برگزارشده در آن محدود نمی‌شود، فوتبال امروزه ابعاد مختلف اقتصادی، ورزشی، سیاسی و… پیدا کرده و برای کشورهای گوناگون اهمیت بسزایی پیدا کرده است. فوتبال با ستاره‌های محبوب خود است که حیات دارد و نفس می‌کشد و زندگی هریک از این ستاره‌ها و فراز و فرود آن، برای دوستدارانشان جذاب است.

در اینجا ۵ کتاب برتر فوتبالی به انتخاب سایت گودریدز را مرور می‌کنیم:

*الکس فرگوسن: زندگینامه‌ی من

کتابی افشاگر، الهام‌بخش و سرگرم‌کننده درباره‌ی بزرگ‌ترین مدیر تاریخ فوتبال بریتانیا. الکس فرگوسن پیرامون نکات برجسته‌ی حرفه‌ای خارق‌العاده تأمل و یادداشت می‌کند. در اینجا او داستان شگفت‌انگیز خود را از همان روزهای اولیه‌اش در مناطق سخت کارخانه کشتی‌سازیِ گوان تا رخدادهای فوتبالی فاش می‌کند. سر الکس پس از ۲۷ سال حضور در منچستر یونایند، سرانجام بازنشستگی خود را اعلام کرد.

*زندگی من در سرخ و سفید: زندگی آرسن ونگر

در اینجا برای اولین‌بار، آرسن ونگر مدیر مشهور و انقلابی جهان فوتبال، داستانِ خودش را تعریف می‌کند. او در مورد زندگی خود صحبت می‌کند، اصول موفقیت در داخل و خارج از زمین را با درس‌هایی در مورد رهبری و داستان‌هایی جذاب از ۲۲ سال مدیریت آرسنال و موفقیت‌های بی‌سابقه به اشتراک می‌گذارد.

ونگر در کتاب «زندگی من در سرخ و سفید»، دوران فوق‌العاده‌اش را به تصویر می‌کشد، ازجمله اوج گرفتن در فرانسه و ژاپن، جاهایی که او با نانسی، موناکو و ناگویا گرامپوس درخشان ظاهر شد. او از سال‌ها بودن در رأس یک باشگاه مشهور بین‌المللی می‌گوید و ناآرامی‌هایی را که منجر به استعفای او در سال ۲۰۱۸ شد و نقش فعلی خود به‌عنوان رئیس توسعه‌ی جهانی فوتبال ـ فیفا ـ را توصیف می‌کند.

*یک زندگیِ خیلی کوتاه: تراژدیِ رابرت آنکه

برنده‌ی کتاب سال ورزشی و بیوگرافی رابرت آنکه؛ فوتبالیست فقید آلمانی. در ۱۰ نوامبر ۲۰۰۹، رابرت آنکه ـ دروازه‌بان ملی آلمان ـ قدم‌زنان به مقابل قطاری که در حال عبور بود رفت! از بیرون، آنکه همه‌چیز داشت. او دروازه‌بانی حرفه‌ای بود که برای یک سری از باشگاه‌های مطرح اروپایی، از جمله بنفیکای ژوزه مورینیو و بارسلونای لوئیس فان خال، بازی کرده بود و قرار بود سال‌های آینده، گزینه‌ی اول کشورش باشد؛ اما در زیروبم این موفقیت، داستان تاریکی نهفته بود.

*شغل ایتالیایی: سفری به قلب دو فرهنگ فوتبالی

فوتبال در قلب فرهنگ عامه در سراسر جهان قرار دارد. میلیون‌ها نفر تقریباً هر روزِ سال در حال تماشای فوتبال هستند، درباره‌ی آن می‌نویسند و با شوق درباره‌ی آن صحبت می‌کنند؛ اما ویژگی‌های انگلیس و ایتالیا به‌عنوان دو کشور پرشور چگونه بر سبک بازی این دو کشور تأثیر می‌گذارد؟ آیا کلیشه‌های ملی ایتالیایی‌ها به‌عنوان لوتاریوهای پرشور و شیک و انگلیسی‌ها به‌عنوان افرادِ در برخی مواقع خونسرد و در برخی مواقع دیگر غیرعادی هنوز هم صادق است؟ برای اولین‌بار جیانلوکا ویالی به همراه گابریل مارکوتی در مورد این موضوع بحث می‌کنند.

در این میان پای نظریات ژوزه مورینیو، اسون گوران اریکسون، فابیو کاپلو، مارچلو لیپی و… هم به میان می‌آید. این کتاب شما را به سفری به قلب دو فرهنگ بزرگ فوتبالی جهان می‌برد.

*جرارد: زندگینامه‌ی من

استیون جرارد برای میلیون‌ها نفر یک قهرمان است؛ نه فقط در مقام کاپیتانِ الهام‌بخش لیورپول، بلکه به‌عنوان یکی از اعضای کلیدی تیم ملی انگلیس. در اینجا، او برای اولین‌بار در قالب کتابی صادقانه و آشکار از تنش‌های ویرانگر روحش و هیجانات بازی فوتبال می‌گوید. فینال معجزه‌وار استانبول و همچنین زندگی شخصی او در این کتاب مرور می‌شود. این کتاب همچنین حاوی گزارشی کامل از ماجراجویی انگلیس در جام جهانی ۲۰۰۶ در آلمان است.

كلیدواژه‌های مطلب: برای این مطلب كلیدواژه‌ای تعریف نشده.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تازه‌ترين مطالب اين بخش
  کارل مارکس چگونه «فروپاشی زیست‌محیطی» را پیش‌بینی کرد؟

تغییرات اقلیمی نه تنها یک شکست سیاستی است، بلکه نتیجه شکافی جبران‌ناپذیر میان سرمایه‌داری و دنیای طبیعی است.

  معجزه‌ی تنوع

می‌خواهید سالم‌تر باشید از چند منبع خبری استفاده کنید.

  از خلیج فارس می‌آید نسیم فارسی

نگاهی به جایگاه «خلیج فارس» در تاریخ و ادبیات فارسی، از شاهنامه فردوسی تا نوشته‌های جغرافی دانان و شاعران معاصر

  روایت ممنوعیت «ولیمه‌ای برای جلبک‌های دریایی»

شراره‌ی این آتش را حسن نور، نویسنده و روزنامه‌نگار، در روزنامه‌ی «الاسبوع» برافروخت و رمان را «کفرآمیز و مستهجن» خواند.

  بلاگر سوگ

نیستی ببینی بازدیدمون چقدر شده…!