img
img
img
img
img
۲۰۶۵ تناقض در انتخاب

داستانی درباره‌ی اهمیت آزادی و اخلاق تصمیم‌گیری

وحید زارعی

مرور: کتاب ۲۰۶۵ تناقض در انتخاب، داستانی فلسفی است که به بررسی موضوعات فلسفی عمیقی مانند جبر و اختیار، اخلاق تصمیم‌گیری و انتخاب طبیعی می‌پردازد.

داستان این کتاب در سال ۲۰۶۵ روایت می‌شود و با قرار دادن خواننده در موقعیت‌های داستانی، او را به تفکر درباره اهمیت آزادی در تصمیم‌گیری و نقش آن در زندگی وا می‌دارد. در جایی که یک نظام مبتنی بر هوش مصنوعی برخی آزادی‌ها را به بهانه سعادت بشر محدود کرده است.

موضوعات اصلی کتاب:

جبر و اختیار

آیا انسان در تصمیم‌گیری آزاد است یا اینکه همه چیز از قبل تعیین شده؟ این کتاب با طرح سوالاتی در این زمینه، خواننده را به چالش می‌کشد تا به پاسخ‌های شخصی برسد. دیالوگ‌های کتاب در کنار داستان اصلی مباحث روز علوم روانشناسی را در زمینه اراده آزاد در دنیای آینده مطرح می‌کند.

اخلاق تصمیم‌گیری

مبنای اخلاق در تصمیم گیری و رفتار چیست؟ آیا اخلاق ذاتی است یا برآمده از فرهنگ؟  تفاوت تصمیم درست و اخلاقی چیست؟ این کتاب به بررسی ابعاد مختلف تصمیم‌گیری و پیامدهای آن می‌پردازد.

انتخاب طبیعی

آیا آنچه هستیم برآمده از یک سیستم تکاملی چند هزار ساله است؟ آیا ما تحت تاثیر عوامل ژنتیکی و محیطی هستیم؟ این کتاب به بررسی نقش عوامل بیرونی در شکل‌گیری تصمیمات ما می‌پردازد.

چرا این کتاب خواندنی است؟

روایت جذاب: داستان این کتاب به گونه‌ای روایت می‌شود که خواننده را درگیر خود می‌کند و او را به تفکر درباره موضوعات فلسفی عمیق وامی‌دارد.

 زبان ساده و روان: نویسنده با استفاده از زبانی ساده و روان، مفاهیم پیچیده فلسفی را برای عموم قابل فهم می‌کند.

مفید برای همه: این کتاب برای افرادی که به فلسفه اخلاق، روانشناسی و همچنین موضوع جبر و اختیار و تاثیر حکومت‌ها بر اراده انسان علاقه‌مند هستند بسیار مفید خواهد بود.

اگر به دنبال کتابی هستید که شما را به فکر وا دارد و به شما کمک کند تا درک عمیق‌تری از خود و دنیای اطراف خود پیدا کنید، کتاب ۲۰۶۵ تناقض در انتخاب انتخاب مناسبی برای شما خواهد بود.

لازم به ذکر است: کتاب۲۰۶۵ تناقض در انتخاب؛  نوشته وحید زارعی و توسط انتشارات سپید قلم در ۱۰۴ صفحه و در دسته بندی داستان فلسفی جبر و اختیار در سال ۱۴۰۳ منتشر شده است.

كلیدواژه‌های مطلب: برای این مطلب كلیدواژه‌ای تعریف نشده.

نظرات کاربران درباره اين مطلب:

    سیما طلوعی گفت:

    یکی از بهترین رمان های فلسفی فارسی بود که مطالعه کردم
    بسیار روان، بسیار عمیق و بسیار مهیج و پر کشش
    متاسفانه در شهرکتاب اصفهان موجود نبود

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تازه‌ترين مطالب اين بخش
  داستانی تاریخی از بهشتی گُم‌شده

در نثر هاردینگ، قدرت داستان نه‌تنها در روایت است، بلکه در دقتی است که او در توصیف لحظات ریز و انسانی زندگی دارد.

  با دردهای خود چه می‌کنیم؟

کتابی برای اهلی کردن رنج‌ها

  وقتی مادری زیر سؤال می‌رود

بزرگ‌ترین نقطه قوت این کتاب، صداقت بی‌پرده و شجاعت نویسنده در بیان احساسات و تجربیات دشواری است که اغلب در گفت‌وگوهای مربوط به مادری نادیده گرفته می‌شوند.

  توده‌ای‌ها کافکا نمی‌خواندند…

گفت‌وگوهای غیررسمی و صمیمی اغلب فرصت بازخوانی تاریخ‌اند و زاویه‌های دیگری از تاریخ را نشان می‌دهند که در روایت‌های رسمی کمتر دیده می‌شود.

  جایی برای از خود رانده شدن

«بیگانگی از خود» شایدمحوری‌ترین مؤلفه‌ا است که در آثار توماس برنهارد به چشم‌ می‌خورد.